Een e-mailhandtekening is een vaste afsluiting onder een e-mail met daarin een afscheidsgroet, de naam van de verzender en eventueel de bijbehorende bedrijfsgegevens. In Devuta CRM is in te stellen dat automatisch een vaste tekst onder elk verzonden e-mailbericht komt te staan. Dit kan per gebruiker ingesteld worden. Organisaties hanteren meestal een vaste e-mailhandtekening, zodat alle medewerkers hetzelfde stramien hanteren.

Ontwerp maken

Klik hier om een een mail handtekening ontwerp te maken.

E-mail handtekening instellen:

Stap 1: Ga naar Instellingen door te navigeren naar het tandwiel-icoontje naast je naam rechtsboven

Stap 2. Klik op Instellingen

Stap 3. Ga naar “Gebruikers”

Stap 4. Selecteer de gewenste gebruiker waarvoor je de email handtekening wil instellen

Stap 5. Klik op Bewerken

Stap 6. Navigeer naar “Meer informatie”, je ziet nu “handtekening” staan. Je kunt nu zelf je email-handtekening typen óf je vult de HTML code in van je handtekeningontwerp. De laatste stap is natuurlijk even op  “Opslaan” klikken.