Devuta CRM biedt een reeks standaardvelden. U kunt nieuwe aangepaste velden toevoegen, velden opnieuw rangschikken, veldeigenschappen bewerken en velden binnen en tussen blokken verplaatsen.

Zelf velden aanmaken

U kunt in elke module aangepaste velden toevoegen om uw Devuta CRM te personaliseren.

Volg enkele eenvoudige stappen om aangepaste velden toe te voegen

1. Klik  oprechtsbovenin.
  2. Klik op Devuta Instellingen.
  3. Klik op Velden Bewerkingsstudio.
  4. Klik op > Bewerk Velden.

Klik op de knop Veld Aanmaken op het betreffende blok waar u nieuwe velden wilt gaan maken.

Herschikken van velden.

U kunt velden binnen een blok in de gewenste volgorde plaatsen door het respectieve veld naar de gewenste plaats te slepen.

U kunt de velden ook over blokken verplaatsen door het veld naar het gewenste blok te slepen.

Veld Eigenschappen veranderen

U kunt een paar eigenschappen van een veld wijzigen door op het bewerkpictogram voor elk veld te klikken

Stappen om velden te bewerken:

1. Klik PencilIcon.png icoon aan de rechterkant wanneer u in het gewenste veld bent
  2. Schakel het selectievakje in of uit voor de eigenschappen die u voor het veld wilt.
  3. Klik Save knop om uw veranderingen op te slaan.

Veld Optie Functie
Verplicht veld Om een veld verplicht te maken om in te vullen
Actief Om her veld actief of verborgen te maken
Snel Creéren Om het veld mogelijk te maken met de snel creëren optie
Massa Bewerking Om dit veld mogelijk te maken met de massa bewerking
Standaardwaarde Om een standaard waarde aan te zetten

Velden verwijderen.

Als door u gemaakte aangepaste velden niet aan uw vereisten voldoen, kunt u deze permanent verwijderen.

Klik op het pictogram “Prullenbak” wanneer u de muisaanwijzer op het gewenste aangepaste veld plaatst. U krijgt een waarschuwingsvenster om te bevestigen of u het veld wilt verwijderen. Druk op Ja om te verwijderen.

Alle type velden die aangemaakt kunnen worden binnen Devuta

Devuta CRM offers a wide variety of choices in creating custom fields to accord your business requirements. The following table gives complete information on Custom Fields that are supported in Devuta CRM.

Type velden Omschrijving Informatie
Tekstveld Om standaard tekstvelden toe te voegen Label: Provide field name
Length: Provide field size
Maximum Characters: 255

Decimale

Om decimale toe te voegen Label: Provide field name
Length: Provide field size
Decimal: Provide number of decimal places
Maximum Characters: 59
Getal Dit is om cijfers toe te veogen Label: Provide field name
Length: Provide field size
Maximum Characters: 255
Procent Om procenten/percentages toe te voegen Label: Provide field name
Prijs Om prijzen toe te voegen Label: Provide field name
Length: Provide field size
Maximum Characters: 255
Datum Om datum toe te voegen en te selecteren Label: Provide field name
Email Om e-mails toe te voegen Label: Provide field name
Telefoonnummer Om telefoonnummers toe te voegen Label: Provide field name
Keuzelijst: met één antwoord mogelijk Om een keuze lijst toe te voegen waar alleen maar een
antwoord mogelijk is
Label: Provide field name
Picklist values: Provide picklist values
Keuzelijst: met meerdere antwoord mogelijkheden Om een keuzelijst toe te voegen waar uit meerdere
antwoorden geselecteerd kunnen worden.
Label: Provide field name
Picklist Values: Provide picklist values
Website URL Om een website te toe te voegen. Wanneer er geklikt
word op dit veld dan wordt de ingevulde website
automatisch geopend in een nieuwe venster.
Label: Provide field name
Aanvinkveld Om een aanvinkveld toe te voegen. Dit word ook wel
checkbox genoemd
Label: Provide field name
Tekstblok Met een tekstblok heb je meer ruimte om tekst toe te voegen.
Je kunt hier ook enters gebruiken.
Label: Provide field name
Skype Dit is een Skype ID veld Label: Provide field name
Tijd Met dit veld kun je de tijd selecteren. Label: Provide field name