Binnen Devuta zijn alle personen die toegang hebben tot Devuta CRM en de mobiele app gebruikers. U kunt precies instellen welke zaken gebruikers mogen inzien, wijzigen en verwijderen. Deze instellingen noemen wij binnen Devuta Rollen. Per gebruiker kun je een voorgedefinieerde rol selecteren.

Gebruikers toevoegen.

Afhankelijk van uw abonnement kunt u een maximaal aantal gebruikers instellen.

1. Klik rechts boven in op het > tandwieltje ( Let op: Dit is alleen mogelijk met administrator rechten)

2. Aan de linkerkant van het instellingen menu ziet u de optie  >“Gebruikers & Toegang Management”. Wanneer u hierop klikt, krijgt u verschillende opties te zien.

3. Om gebruikers in te stellen, klikt u op > “Gebruikers”. U kunt gebruikers toevoegen door op de oranje “Gebruiker toevoegen”-knop te drukken. U komt dan in een scherm waarin u alle details van de gebruiker kunt instellen. Per gebruiker is het ook mogelijk om een profielfoto toe te voegen. Het voordeel hiervan is: wanneer een gebruiker iets toevoegt binnen Devuta dat ook zijn foto getoond wordt.