Hoe Exporteer je gegevens?

Je kunt veel verschillende gegevens exporteren, dit gaat echter bijna allemaal op dezelfde manier:

1. Navigeer naar de gewenste module (in dit voorbeeld nemen wij Offertes)
  2. in de lijst, klik op het vakje helemaal links om specifieke offertes te selecteren
    OF
    Klik op het vakje helemaal links bovenaan om de hele pagina te selecteren.
  3. Klik op >  en selecteer > Exporteren.
  4. Dan krijg je drie opties:

• Exporteer Geselecteerde Records: Gebruik deze optie om alleen de geselecteerde records te exporteren.
    • Exporteer gegevens in huidige pagina: Gebruik deze optie om alle records op de huidige pagina te exporteren.
    • Exporteer alle gegevens: Gebruik deze optie om alle records binnen die module te exporteren.
  5. Klik op >  om de gegevens te exporteren.