Om mails te kunnen versturen vanuit Devuta dien je door jouw ICT’er de uitgaande mail server te configureren (als je dit zelf kunt kan je ook besluiten deze taak zelf op je te nemen).

Dit zijn de stappen

Als hoofdgebruiker (administrator) klik je op het tandwieltje rechtsboven in het scherm en vervolgens op Devuta instellingen. In het menu aan de linkerkant klikt je op  > “overige instellingen” en vervolgens op  >”uitgaande server“. In het volgend scherm vul je jouw gegevens in.

Je hebt een gesloten Firewall?

Wanneer je een dichte firewall hebt dan zou je deze open moeten zetten. Of je kunt het IP adres van Devuta toestaan in je Firewall.
Voeg het IP adres: 128.204.197.109 toe in je Firewall.
Meer vragen hier over neem contact op met je Provider of je ICT’er. Devuta kan je hier helaas niet in ondersteunen.

LET: Devuta is niet verantwoordelijk voor de (ver)werking van jou bestaande en uitgaande e-mail adressen. Indien je uitgaande mailserver niet werkt neem dan contact op met je provider of ICT’er voor de juiste SMTP gegevens.