Configuration Editor helpt je bij het instellen van uw Helpdesknaam en e-mail om meldingen via één enkele ondersteuning te verzenden.

Verder biedt Configuration Editor u de flexibiliteit om de maximale bestandsuploadgrootte, standaardmodule, de

maximum tekstlengte kan kan ingegeven in de lijstweergave en het maximum aantal records dat kan worden bekeken in de lijstweergave

Helpdeskgegevens configureren

Het is geen wonder dat elk bedrijf een toegewijd Supportteam heeft. Mogelijk werken er duizenden medewerkers in het supportsteam. Klanten komen met alle vragen in contact komen. Ineens gevallen kunt u uw klanten bereiken via één enkele ondersteuningsnaam en per e-mail. Na de configuratie wordt het e-mailverkeer van Helpdesk Ticket genavigeerd via uw helpdesk-e-mail. Devuta CRM verzendt automatisch e-mails wanneer een Ticket wordt aangemaakt, opmerkingen worden uitgewisseld en Status is gewijzigd in Gesloten.

Volg enkele eenvoudige stappen om uw Helpdesk-gegevens te configureren

1. Klik op tandwielpictogram Setting.png in de rechterbovenhoek
2. Klik op CRM-instellingen
3. Klik links op ‘Andere instellingen’ of ‘Other Settings’.
4. Klik op Configuratie-editor. Je kunt op het PinIcon.png pictogram ernaast klikken om een snelkoppeling toe te voegen aan de startpagina van uw instellingen
5. Klik rechts op Bewerken om helpdeskgegevens te configureren
6. Geef uw e-mailadres en naam op voor uw helpdesk

7. Maximale uploadgrootte is de grootst mogelijke bestandsuploadgrootte die wordt ondersteund in Devuta CRM. De waarden moeten 5 MB of minder zijn. Dit kan van pas komen bij het uploaden van uw csv-bestand om te importeren. Als je wilt dat we je bestandsuploads capaciteit vergroten, stuur ons dan je verzoek naar support@devuta.com

8. Standaardmodule is de module die u wilt bekijken zodra u zich aanmeldt bij uw Devuta CRM-account.

9. Maximale tekstlengte in de lijstweergave helpt u bij het configureren van de lengte van tekens of gehele getallen van velden in de lijstweergave van elke module
Ik heb bijvoorbeeld 28 opgegeven als mijn maximale tekstlengte

Oeps! Ik kan geen volledige informatie bekijken door 28 als tekstlengte te hebben?!

Ik heb de tekstlengte verhoogd naar 40. Nu kan ik volledige informatie in de lijstweergave bekijken

10. Maximale invoer per pagina in de lijstweergave wordt gebruikt om het aantal records te configureren dat in de lijstweergave van een module moet worden bekeken