Met behulp van Menu Editor kun je de meest gebruikte Devuta modules op je menubalk toevoegen en aanpassen. Om dit te kunnen doen heb je administrator rechten nodig!

Menu aanpassen

Volg enkele eenvoudige stappen om de gewenste modules op de menubalk te configureren

1. Klik op het tandwiel icoon Setting.png rechtsboven naast uw Naam
  2. Klik CRM Settings
  3. Klik ‘Studio’ drop down menu links
  4. Klik op Menu Editor. Je kunt nu klikken op het PinIcon.png pin icoon om een shortcut naar je dashboard te brengen op de homepagina.

Alle actieve modules in Devuta CRM zijn beschikbaar voor selectie. Selecteer de gewenste modules uit de lijst met modules

Opmerkingen! U kunt maximaal 7 modules selecteren om op de menubalk te hebben

5. Wijzig de indeling van de modules door ze tussen de andere modules te slepen

6. Klik Save
7. Vernieuw uw pagina om de gewenste items op uw menubalk te zien