Lead is een Engelse term voor potentiële klant. Hier kun je al jouw potentiële klanten, waar je verwacht zaken mee te doen, beheren en/of importeren. Per lead kun je afspraken, de status, documenten, e-mails en notities toevoegen en beheren. Wanneer je zaken gaat doen met een lead, kun je een lead converteren naar een organisatie en/of een contact.

Converteren

U klikt op de naam van de lead die u wil converteren. Vervolgens klikt u op “Converteer Lead:”.In het scherm wat nu verschijnt kunt u aangeven of u de lead wil converteren naar een organisatie of een contact of allebei.