U kunt een aangepast keuzelijstveld maken met de gewenste ingestelde waarden op een geselecteerde module. Selecteer tijdens het maken van records een waarde uit de keuzelijst om deze automatisch in het veld te laten invoegen.

Volg enkele eenvoudige stappen om een aangepast keuzelijstveld te maken

1. Klik op het tandwiel Setting.png icoon rechtsboven naast je naam
  2. Klik CRM Settings
  3. Klik ‘Studio’ drop-down links
  4. Klik Edit Fields. Je kunt ook op  PinIcon.png pin icoon klikken om een shortcut te maken naar je settings home page.
5. Klik nu op de knop Aangepast veld toevoegen aan de rechterkant

6. Geef in het pop-upvenster van het keuzemenu voor de keuzelijst de naam en waarden van het keuzelijstveld op

a. Selecteer een veldtype als keuzelijst

b. Geef een label op in uw keuzelijstveld

c. Geef waarden op voor uw keuzelijstveld in de beschikbare tekstruimte

d. Als u het selectievakje niet aanvinkt, wordt uw keuzelijst weergegeven voor alle gebruikers, ongeacht de rollen; integendeel, het inschakelen van het selectievakje biedt u de flexibiliteit om keuzelijstvelden in verschillende rollen te variëren.