Binnen Devuta is het mogelijk om van bijna alle modules de nummering aan te passen. Zo moet u denken aan de nummering van offertes, verkooporders, klanten, inkooporders, producten, Factuurnummers etc. Om de nummering aan te passen heeft u admin rechten nodig.

Nummering aanpassen

Stap 1.
U kunt de nummering wijzigen door eerst te navigeren naar de gewenste module waar de nummering aangepast moet worden. Bijvoorbeeld: > ‘“Facturen’’.

Stap 2. Aan de rechterkant boven de letter A t/m Z ziet u een > Sleutel   klik hier op.

Stap 3. Er verschijnt een keuzemenu. Selecteer > Bewerk Module Nummering.

Stap 4.  Je kunt nu het voorvoegsel veranderen en de start van de nummering van de gewenste module. Klik op Opslaan en je bent klaar!

Let op de nieuwe nummering is alleen van toepassing bij records die na de aanpassing worden aangemaakt!