Het kan zijn dat je grootschalig je prijzen wil verhogen of verlagen. Volg deze stappen om je prijslijst te verhogen of te verlagen. Let op, je kunt grootschalig de prijzen updaten, of je kunt een filter aanmaken om specifieke productgroepen te verhogen/verlagen. Klik dan hier

Stap 1: Navigeer naar prijslijsten, via het plus icoontje “Alle”

Stap 2: Naast “voeg prijslijst toe” (de oranje knop) zie je links staan “Acties”

Stap 3: Door hier op te klikken verschijnt er in het dropdown menu “update price”

Stap 4. Vul in + of – , verhogen of verlagen en klik op opslaan.