Klantorder is een intern document dat binnen het bedrijf is gegenereerd nadat de bestelling is ontvangen. Het helpt uw verkoopteam alle producten of services te volgen die moeten worden gefabriceerd, verzonden, enz. Volgens de overeengekomen prijzen en datums. Klantorder bestaat uit klantordernummer, inkooporder, terugkerende factuur, factuur- en verzendadres, producten of services, prijzen en belastingen, enz.

Klantorder individueel creëren

U kunt eenvoudig een klantorder creëren door informatie in de daarvoor bestemde velden in te voeren.
Volg enkele eenvoudige stappen om een klantorder te maken

1. Klik op Alle drop-down
  2. Klik op Verkooporders
  3. Klik Toevoegen Verkooporder
  4. Geef de benodigde informatie de velden op en klik op Opslaan

Bewerkingen die u kunt uitvoeren in de lijstweergave van de module Verkooporders

Lijstweergave van de module Verkooporders stelt u in staat om massale acties uit te voeren, zoals het bewerken, verwijderen en filteren van records in bulk. Bovendien kunt u ook velden, werkstromen en keuzelijstwaarden bewerken.
Volg enkele eenvoudige stappen om bewerkingen in de lijstweergave van de module Verkooporders te beheren

1. Klik Alle drop-down
  2. Klik  Verkooporders
  3. Klik op selectievakjes van gewenste verkooporderrecords
  4. Klik op Acties> Bewerken om de bulkorderrecorder (s) te wijzigen
  5. Klik op Acties> Verwijderen om bulkrecord (s) voor verkooporders te verwijderen
  6. Klik op de vervolgkeuzelijst All Sales Orders> Nieuwe filter maken om een nieuwe weergave te maken en de gewenste records in één bucket te sorteren
    7. Klik op het pictogram ‘Gereedschap’WrenchIcon.png> Bewerk velden om velden te configureren via de lay-outeditor
    8. Klik op het pictogram ‘Gereedschap’>WrenchIcon.png Werkstromen bewerken om workflows in te stellen via Workflows
    9. Klik op het pictogram ‘GereedschapWrenchIcon.png‘> Bewerk keuzelijstvelden om picklistvelden te configureren via de Picklisteditor

Item Details blokkeren

Het item Details-blok in de module Verkooporders biedt u de flexibiliteit om producten / services toe te voegen, verschillende prijzen te beheren via prijslijsten en kortingen aan te bieden.
Volg enkele eenvoudige stappen om de bewerkingen in het itemdetailsblok te beheren
1. Klik op Alle drop-down
2. Klik op Verkooporders
3. In de weergave Maken of bewerken van de bestaande verkooporderrecord kunt u het itemdetailsblok vinden
4. De bewerkingen die u kunt beheren in het itemdetailsblok worden weergegeven in het onderstaande diagram

Terugkerende factuur
Uw organisatie moet mogelijk periodiek facturen maken, afhankelijk van de bedrijven waarmee u te maken hebt. Devuta CRM biedt u de flexibiliteit om terugkerende facturen uit klantorderrecords te genereren.

Volg enkele eenvoudige stappen om terugkerende facturen te maken

1. Klik op het tabblad Alle op de menubalk
    2. Klik op Verkooporders
    3. Klik op de gewenste klantorderrecord
    4. In de detailweergave van een verkooporderrecord vindt u het blok terugkerende factuurinformatie / Recurring

1. Terugkeren inschakelen: schakel het selectievakje in om periodiek facturen te genereren
    2. Startperiode: specificeer of selecteer een datum waarop uw eerste factuur moet worden gegenereerd
    3. Betalingsduur: Selecteer het aantal dagen waarbinnen uw klant geacht wordt te betalen. Ook wordt in de factuurrecord de vervaldatum berekend als de factuur gegenereerde datum + betalingsduur
    4. Frequentie: de cyclus voor het genereren van facturen hangt af van de frequentie die u instelt. Als u bijvoorbeeld Maandelijks selecteert, wordt de factuur één keer per maand na de startdatum gegenereerd
    5. Eindperiode: specificeer of selecteer een datum waarop u wilt dat uw factuur niet meer wordt gegenereerd
    6. Factuurstatus: het nieuw gecreëerde factuurrecord pakt deze status automatisch op.

Verkooporders koppelen aan andere records
    Hiermee wordt de relaties van de module Verkooporders met andere modules rondom weergegeven en wordt het logboek van de volledige geschiedenis bijgehouden.

Updates Alle wijzigingen bijhouden die zijn aangebracht in de verkooporderrecord
    Activiteiten Een taak plannen
    Documenten Documenten koppelen aan de huidige verkooporderrecord
    Factuur De factuurrecord weergeven die is gemaakt op basis van de huidige verkooporderrecord