Wil je graag Campagne voeren?

Binnen Devuta CRM kun je gemakkelijk Campagnes toevoegen en vervolgens alle (potentiële) klanten mailen met jouw specifieke actie-campagne. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Zomer of Winter korting-acties. Of je kunt per regio, per grootte bedrijf/klant etc. filteren welke potentiële klanten jouw campagne moeten ontvangen. Je kunt de volgende stappen volgen om een Campagne aan te maken:

Stap 1.

Heb vooraf goed voor ogen welke actie-campagne je precies wilt gaan voeren. Bedenk een naam, en maak een e-mail sjabloon aan met de betreffende actie-foto’s en alle bijbehorende informatie. Voor meer informatie over hoe je een e-mail sjabloon maakt klik hierBedenk ook vooraf goed welke groep je wilt gaan benaderen.

Stap 2.

Ga naar “Alle”, het plus-teken bovenaan je hoofdmodules.

Stap 3.

Navigeer naar “Campagnes” en klik op “Campagne toevoegen”

Stap 4.

Geef de Campagne een naam, omschrijf de campagne kort, vermeld de sluitingsdatum en vul alle andere gegevens in die voor jouw campagne van  belang zijn. En klik op “Opslaan”.

Stap 5.

Aan de rechterkant zie je nu het kopje “Campagne Details”, onder deze kop zie je ook staan: Leads (0) en Contacten (0). Klik op “Leads” rechts (je potentiële klanten) of op Contacten rechts (je bestaande klanten).

Stap 6.

Je kunt nu in de filter selecteren welke groep Leads je wilt selecteren, per regio, bedrijfsgrootte etc. Of je selecteert een specifiek aantal leads of allemaal dat kan natuurlijk ook via de Oranje Knop “Selecteer Leads”. Voor het maken van een filter klik hier

Stap 7.

Je bent nu bijna klaar! Controleer goed of je alle juiste potentiële klanten gaat benaderen in de lijst. Vink alle Leads aan die je de Campagne wil gaan sturen. De laatste stap is op de oranje knop “Verstuur E-mail” te drukken. Er verschijnt een pop-up met alle e-mail adressen vooraf ingevuld. Je kunt nu je E-mail Sjabloon selecteren. Bijvoorbeeld “Winteractie”. Klik op “Verstuur” en je bent klaar.

Heel veel succes met het behalen van een grotere winst door jouw unieke campagne!