Als je een tekst toevoegt wil je wel dat deze de juiste lettertype en grootte heeft.

Hoe doe je dit?

• Druk bovenin op het > Alle icoon.
  • Selecteer > PDF-Maker.
  • Selecteer het betreffende PDF sjabloon.
  • Klik rechts bovenin op > Bewerk.
  • Boven het tekstvlak staan dan twee opties die je moet hebben, Front en Size. Als je van een bestaande tekst het lettertype of de lettergroote wilt veranderen moet je eerste de betreffende tekst selecteren. Klik dan op Front en selecteer het lettertype dat je wilt (standaard is dit Arial), klik dan op Size en selecteer de grootte die je wilt hebben.
  • Druk op > Opslaan rechts boven of onderaan.
  • Test altijd of het sjabloon nu klopt door op > Print te drukken in de betreffende module.