Hoe stel ik de marges boven, links, rechts, en onder in op het PDF-Sjabloon?

Wat zijn Marges?
Een marge is de afstand tussen tekst en bladrand, Als u Bijv bij de Bovenzijde optie 4 invult, zal de tekst vanuit bovenaf 4 centimeter naar beneden gezet worden.

Dit is bijvoorbeeld handig als je de tekst lager wilt zetten zodat het op de goede plaats staat voor een brief, of gewoon omdat het er beter uit ziet.

De marges kunnen worden ingesteld voor alle 4 de zijden naar wens

• Druk bovenin op het > Alle icoon
  • Selecteer > PDF-Maker
  • Selecteer het betreffende PDF sjabloon
  • Klik rechts bovenin op > Bewerk
  • Bovenaan ga naar > Instellingen:

• In instellingen ziet u de Marges optie staan, Hier staan 4 opties, Bovenzijde (cm), Onderzijde (cm), Links (cm) en Rechts (cm). Deze opties bepalen wat de afstand tussen tekst en bladrand moet zijn in centimeters.
    Vul hier dus de gewenste marges in:

• Druk dan op > Opslaan rechts bovenaan of onderaan de pagina.
  • Test altijd of het nu wel goed is door op de > Print optie te drukken in de betreffende offerte / verkooporder / factuur