Een Header is een foto die bij elke pagina bovenaan komt te staan. Dit bevat meestal het bedrijfslogo en naam

Een Footer is een foto die onderaan elke pagina komt te staan. Dit bevat meestal de contactinformatie.

Hoe voeg je een header / footer toe?

• Druk bovenin op het > Alle icoon.
  • Selecteer > PDF-Maker.
  • Selecteer het betreffende PDF sjabloon.
  • Klik rechts bovenin op > Bewerk.
  • Net boven het tekstvak staan 3 opties, Body (de tekst), Header en Footer. Klik op > Header of > Footer (welke je wilt toevoegen)
  • Plak het plaatje dat je daar wilt hebben in het lege vlak, zorg dat er geen witregels worden toegevoegd.
  • Druk op > Opslaan rechts bovenin of rechts onderin.
  • Test altijd of het sjabloon nu klopt door op > Print te drukken in de betreffende module.