Hoe importeer ik mijn google agenda in devuta. dit is heel simpel gemaakt in devuta.

Stap 1 download je google agenda

als je je google agenda opent zie je rechts boven een tandwiel. Als je op dit tandwiel klikt opent er een menu, in dit menu staat bovenaan Instellingen, klik hier op.

nu je op instellingen hebt geklikt zie je deze pagina voor je:

In het menu aan de linkerkant vind je de optie: Importeren en exporteren, ga naar dit item. je krijgt nu deze pagina voor je:

klik op de knop exporteren en er word automatisch een bestandje gedownload met alle afspraken en taken in je agenda.

Stap 2 open Devuta

open devuta, als je in het hoofdmenu van devuta zit zie je in de bovenste balk de knop Agenda. (mocht dit niet zo zijn staat de optie altijd onder de knop alle.)

ga naar je agenda en je ziet links de optie “Alle Agenda Activiteiten”.  Klik op deze knop.

op de volgende pagina vind je de knop acties. Onder de knop acties vind je de optie om te Importeren.

Je selecteert nu het bestand dat je zojuist gedownload hebt. (bij het downloaden krijg je ook het #contacts bestand mee, dit bestand moet je niet selecteren.

wanneer je het juiste bestand geselecteer hebt klik je op importeren.

er volgt nu een overzicht waarin te zien is hoeveel taken je geïmporteerd hebt.

als de getallen overeen komen met de google agenda kan je op Finish drukken en staan de nieuwe afspraken in de agenda.