Stap 1 Uw agenda exporteren uit Outlook

1. Open de agendain Outlook en selecteer de agenda die u wilt exporteren.
  2. Klik op bestand agenda opslaan.een agenda opslaan als een ics-bestand
  3. Gebruik de weergegeven standaardnaam of typ een naam voor het iCalendar-bestand in het vak Bestandsnaam.U ziet nu naast Meer opties een overzicht met de naam van de agenda, het datumbereik en het detailniveau. Als u tevreden bent, gaat u verder met stap 7. Ga verder met stap 4 als u iets wilt veranderen.
  4. Klik op Meer opties.
  5. Klik op de pijl bij de vervolgkeuzelijst Datumbereik en kies de hoeveelheid agendagegevens die u wilt opnemen in het iCalendar-bestand. Klik op Datums opgeven om een aangepast datumbereik in te voeren.

Tip: Als u een groot datumbereik kiest of de optie Volledige agenda selecteert, kan het iCalendar-bestand erg groot zijn en zal het even duren voordat het bestand is gegenereerd.

details kiezen voor opslaan van agenda

6. Klik op de pijl bij Details en geef aan hoeveel details u wilt weergeven.
  7. Klik op OK en vervolgens op Opslaan.

Als uw agenda leeg is, ziet u een bericht met de mogelijkheid om het opslaan van het iCalendar-bestand te annuleren.

Stap 2 open Devuta

open devuta, als je in het hoofdmenu van devuta zit zie je in de bovenste balk de knop Agenda. (mocht dit niet zo zijn staat de optie altijd onder de knop alle.)

ga naar je agenda en je ziet links de optie “Alle Agenda Activiteiten”.  Klik op deze knop.

op de volgende pagina vind je de knop acties. Onder de knop acties vind je de optie om te Importeren.

Je selecteert nu het bestand dat je zojuist gedownload hebt. (bij het downloaden krijg je ook het #contacts bestand mee, dit bestand moet je niet selecteren.

wanneer je het juiste bestand geselecteer hebt klik je op importeren.

er volgt nu een overzicht waarin te zien is hoeveel taken je geïmporteerd hebt.

als de getallen overeen komen met de google agenda kan je op Finish drukken en staan de nieuwe afspraken in de agenda.