Deze pagina helpt je om problemen op te lossen bij het uploaden van documenten in het CRM.

Documenten zoals foto’s, pdf’s en alle andere documenten kunnen eenvoudig worden ge-upload door te navigeren naar Documenten aan de rechterkant bij de gewenste module.

Klik op Load Documents om de bestanden te uploaden.

Lukt het niet om een bestand op te slaan in het CRM/CPM dan zal er waarschijnlijk het volgende aan de hand zijn.

1. Je bestand is te groot om te uploaden. Documenten tot 5 MB per stuk worden geaccepteerd door het systeem.

2. In de bestandsnaam die je wil uploaden staan bijzondere tekens. Zoals bijvoorbeeld een schuine streep of hoge komma bij een letter. Pas de naam van het bestand aan en probeer opnieuw.

3. Werkt het nog steeds niet? Neem dan contact op met support.