Om specifieke velden te exporteren voor bijvoorbeeld je overzicht van het totaal aantal offertes deze maand kun je dit volgende stappenplan hanteren.

1. Ga naar de module Rapporten.

2. Klik op voeg Rapport toe en geef het rapport een naam

3. Selecteer de module waarvoor je het rapport wil maken.  Klik op volgende

4. Nu mag je selecteren welke VELDEN/Kolommen je wil zien op je export bestand straks. Selecteer de kolommen die je wil zien.

5. Nu kun je de kolommen oplopend of aflopend groeperen. Bijvoorbeeld op datum gemaakt.

6. Nu mag je selecteren welke berekening het rapport voor je moet doen. Bijvoorbeeld alle offertes optellen. Selecteer de juiste zaken.

7. Je hoeft nu alleen nog de voorwaarden in te vullen. Bijvoorbeeld ‘alle offertes’ – gelijk aan- ‘deze maand’

Klik je op ”genereer rapportage” Kom je 2 grote knoppen tegen rechtsboven naast het print-icoontje. Deze rapportage, gefiltert op velden zoals je vroeg. Kun je nu exporteren.