Devuta is niet verantwoordelijk voor het werkend krijgen van je mail, de oorzaak van je probleem ligt namelijk bij je mail provider of hosting provider waar de mails gehost worden.

Er kunnen twee dingen aan de hand zijn:

1. Instellingen veranderen van de mailprovider of hosting provider waar de mails gehost worden. Bekijk onderstaande link als je outlook gebruikt.
https://support.office.com/nl-nl/article/wijzigen-waar-verzonden-e-mailberichten-worden-opgeslagen-bd95ef3b-8c04-466a-8576-d1ce0eabeb2c

Dit artikel gaat over outlook, je kunt uiteraard dezelfde zoekterm gebruiken. [Uitgaande mail verzend wel maar niet zichtbaar bij sent-mailbox]

Kijk even bij de mailprovider, vervolgens instellingen, en kijk of de juiste check-boxes zijn aangevinkt.

2. De tweede optie is dat je je uitgaande mail opnieuw instelt in Devuta. De uitleg vind je via onderstaande link.

http://support.devuta.com/2018/02/08/uitgaande-mail-instellen/