Binnen Devuta is het mogelijk om bij Contacten, Organisaties en Leads Google Maps te tonen en bij het aanmaken van relaties automatisch de adressen aan te laten vullen. Om hier gebruik van te maken dien je dit eenmalig in te stellen. Zie de stappen hieronder.

Stap1.
A. Ga naar Devuta Instellingen
B. Klik op “Overige Instellingen’
C. Klik op ‘Google API Setting’

Stap 2
Ga naar Google Developer maps pagina  ( klik hier) Indien je nog geen account hebt bij Google maak er dan één aan.

Stap 3

Stap 4

Stap 5 ( Mocht Api Project niet in je lijst voor komen maak dan een project aan met de naam ‘API Project’)

Stap 6

Stap 7 ( ga terug naar de Devuta Google API instellingen en volg de afbeeldingen hieronder )

Stap 8

Stap 9
Kopieer de API Code ook in Devuta Bij Google Address ( zoals je hierboven ook voor maps hebt gedaan)

Indien gewenste  bekijk hieronder een video in het Engels hoe je een Google api code moet aanmaken.