Kunnen jullie een 100% storingvrij programma garanderen?

Devuta.com wordt gehost op systemen van professionele Nederlandse datacenters. Onze ‘top-tier’ datacenters garanderen een netwerkbeschikbaarheid van 99,9999%. Op het moment dat er een storing plaatsvind nemen de back-up datacenters het automatisch over. Dit neemt maximaal 5 minuten in beslag.

Kan ik mijn eigen Logo gebruiken voor het programma in plaats van Devuta.com?

Technisch gezien is dit mogelijk. Echter, het intellectuele eigendomsrecht van het product berust, en blijft berusten, bij Devuta. Derhalve worden dergelijke vragen niet gehonoreerd.

Welke Systeemeisen heb ik nodig?

De systeemeisen en productondersteuning die noodzakelijk is voor een goede werking van de software:
-De klant zorgt ervoor dat zijn eigen infrastructuur hiermee in overeenstemming is.
-Android 6.0 of meer voor de mobiele app. Voor het werken in de cloud wordt geadviseerd om de meest recente versie van Firefox, Chrome of Internet Explorer te hanteren. Verdere informatie kan worden verkregen van het Support Center.

Kan ik zelf een testomgeving maken zonder dat ik hiervoor moet betalen?

De klant kan zelf een testomgeving / demo maken op basis van de productieomgeving. Indien er wijzigingen in de inrichting van de applicatie gewenst zijn, kan de nieuwe inrichting eerst getest worden in de testomgeving. Testomgevingen worden niet meegenomen in de back-up procedure en kennen een lagere performance en beschikbaarheid.

Heeft Devuta ondersteuning buiten werktijd

Voor ondersteuning tijdens kritische momenten buiten reguliere werktijden is het mogelijk extra ondersteuning van het Support Center te krijgen. Minimaal 1 dag van tevoren dient dit aangevraagd te worden. Uiteraard bij hoge urgentie zullen wij ook buiten werktijden u van dienst zijn op de dag zelf.

Ik weet niet hoeveel licenties ik nodig heb

De omvang van de licentie wordt afgestemd op het aantal medewerkers van de organisatie. Medewerkers kunnen vervolgens gebruikers-, beheerders- of een andere rol hebben in de licentie.

Kan ik met meerdere bedrijven / vestigingen binnen hetzelfde account werken?

Ja we hebben tegen een meerprijs een module zodat je met meerdere bedrijven Devuta kunt gebruiken binnen hetzelfde account. Deze module maakt het mogelijk dat je per bedrijf een andere nummering kunt hebben voor facturen, orders, contacten etc. Ook kan er een onderscheid worden gemaakt in PDF sjablonen bij het printen en mailen. Voor meer vragen over deze mogelijkheden neem dan contact op met support@devuta.com

Voor welke branche kan ik Devuta gebruiken?

Devuta is voor de meeste branches geschikt. Wij zeggen altijd zolang een bedrijf relaties heeft, agenda / planningen, facturen verstuurt en offertes maakt dan kan het Devuta goed gebruiken. We kunnen altijd nog Devuta inrichten naar wens.

Is Devuta ook beschikbaar in andere talen?

Devuta is beschikbaar in de talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Turks. Per gebruiker kan er aangegeven worden welke taal een gebruiker wilt zien binnen Devuta. Indien gewenst kunnen we ook nieuwe talen toevoegen tegen betaling.

Kan ik Devuta ook gebruiken met andere valuta’s?

Devuta ondersteunt elke type valuta. Je kunt dit zelf invoeren bij instellingen. Devuta ondersteunt niet meerdere valuta’s per account.

Kan ik Devuta ook gebruiken in het buitenland?

Devuta is online. Overal waar je internet hebt is Devuta beschikbaar.

Kan een buitenlands bedrijf ook Devuta afnemen?

Iedereen kan en mag Devuta gebruiken. Wij ondersteunen momenteel 5 talen. Nederlands, Engels, Frans, Duits en Turks.

Kan ik Devuta ook offline gebruiken?

Nee, helaas is het niet mogelijk om Devuta offline te gebruiken.

Kan ik Devuta ook op mijn eigen server draaien?

Nee, dit ondersteunen wij niet.

Is het mogelijk met meerdere gebruikers gebruik te maken van 1 licentie?

Ja het is technisch gezien mogelijk. Alleen het nadeel is dat je later niet meer kun achterhalen welke gebruiker de aanpassingen heeft gedaan. Dus wij raden het bedrijven het af om zo te werken.

Hoe kan ik binnen Devuta een ticket aanmaken voor Support?

1. Tickets kun je aanmaken in het klantportaal indien je hier toegang tot hebt. In het klantportaal zie je al je facturen, tickets en abonnements details. Klik hier om naar portaal te gaan

2. Een andere manier is via de supportpagina (support.devuta.com) of klik op het vraagteken icoon naast je naam. Chat, mail of bel met ons en een van onze support medewerkers kan je vraag/verzoek of klacht omzetten naar een ticket.

Op wat geeft Devuta wel en geen support?

Begeleiding en implementatie Devuta CRM Helpen je graag hier mee ☺
Technische vragen over Devuta CRM en de door ons gemaakte plugins Helpen je graag hier mee ☺
Bugs in Devuta Helpen je graag hier mee ☺
Externe koppelingen die niet gemaakt zijn door ons nee geen support ☹
E-mail, outlook, en andere mail programma’s nee geen support ☹
Technische systeembeheer, browser en hosting vragen en verzoeken. nee geen support ☹

Factuurnummering met terugwerkende kracht aanpassen

Het is binnen Devuta niet mogelijk om de Nummering van Facturen met terugwerkende kracht aan te passen.

Het is alleen mogelijk om de nummering opnieuw te laten beginnen. De nummering start dan vanaf de oude nummering.

Om de nummering aan te passen vanaf de oude nummering volg dan de volgende stappen via onderstaande link:

http://support.devuta.com/2018/02/09/nummering-aanpassen/