Welke Systeemeisen heb ik nodig?

De systeemeisen en productondersteuning die noodzakelijk is voor een goede werking van de software:
-De klant zorgt ervoor dat zijn eigen infrastructuur hiermee in overeenstemming is.
-Android 6.0 of meer voor de mobiele app. Voor het werken in de cloud wordt geadviseerd om de meest recente versie van Firefox, Chrome of Internet Explorer te hanteren. Verdere informatie kan worden verkregen van het Support Center.

Kan ik zelf een testomgeving maken zonder dat ik hiervoor moet betalen?

De klant kan zelf een testomgeving / demo maken op basis van de productieomgeving. Indien er wijzigingen in de inrichting van de applicatie gewenst zijn, kan de nieuwe inrichting eerst getest worden in de testomgeving. Testomgevingen worden niet meegenomen in de back-up procedure en kennen een lagere performance en beschikbaarheid.

Hoeveel MB verbruikt Devuta gemiddeld per maand?

Devuta zelf gebruikt niet veel MB per maand. Maar dit is ook afhankelijk van hoeveel foto’s en bestanden je gaat uploaden.

Hoeveel MB verbruikt de App gemiddeld per maand

Devuta zelf gebruikt niet veel MB per maand. Maar dit is ook afhankelijk van hoeveel foto’s en bestanden je uploadt

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor Devuta?

Minimale downloadsnelheid moet 2 a 3 MB zijn. Upload snelheid maakt in niet uit.

Kan Devuta ook gekoppeld worden met mijn Telefonie?

Devuta kan eventueel gekoppeld met je telefooncentrale alleen als je voip (bellen via internet) gebruikt. Ook is het afhankelijk van je provider. Dit wordt altijd als maatwerk gedaan door ons. Voor de prijzen hiervan neem contact met support@devuta.com

Kan ik Devuta ook offline gebruiken?

Nee, helaas is het niet mogelijk om Devuta offline te gebruiken.

Kan ik Devuta ook op mijn eigen server draaien?

Nee, dit ondersteunen wij niet.