Update historie

In deze tijdlijn vind je de updatehistorie en verwachte updates. Nieuwe updates worden automatisch geïnstalleerd zodra ze beschikbaar zijn, zodat je hier niet aan hoeft te denken.

Cool Timeline

2019
februari 8

Updates Helpdesk

1. Het is nu mogelijk om Facturen te genereren uit de Ticket/Helpdesk Module 2. Je kunt nu producten selecteren bij het maken van de Ticket/ Helpdesk 3. Het is nu mogelijk om de Adresgegevens in de Ticket/Helpdesk module in te voeren
januari 18

Zoekvelden boven lijsten

Met de zoekvelden boven de lijsten kun je makkelijk filter en zoeken binnen modules.
2018
december 6

Devuta updates + Bug fix

Nieuwe Updates Kleuren aanpassen in agenda Afspraken verslepen in agenda Popup weergaven met afspraak informatie wanneer je met de muis over een taak en een afspraak gaat Gedeelde Agenda vastzetten als standaard In Afspraak Popup Contacten selecteren en omschrijving toevoegen Bugfixes Gebruikers uitnodigen in een afspraak. De afspraken worden nu..Read More
november 8

Products Updates

Update: Prijs tabellen met hoogte en breedte draaien in producten. Producten exporteren en importeren met hoogte breedte waardes. Leveranciers exporteren met gelijk de gerelateerde producten.
september 12

Update

Update: Statistieken / bereken widgets in de modules: Offertes, facturen, verkooporders Statistieken / bereken widgets de gerelateerde tabs van: Offertes, facturen, verkooporders