Google Maps & Automatisch Adressen zoeken

Binnen Devuta is het mogelijk om bij Contacten, Organisaties en Leads Google Maps te tonen en bij het aanmaken van relaties automatisch de adressen aan te laten vullen. Om hier gebruik van te maken dien je dit eenmalig in te … Lees verder
Handige codes Voor PDF makers

Handige codes Voor PDF makers

Hier vind je een lijst met formules voor de PDF maker.   Service / Product stukprijs inclusief 21% BTW tonen [CUSTOMFUNCTION|its4you_divide|$PRODUCTLISTPRICE$|0.826445|CUSTOMFUNCTION]       Totaal product / service prijs exclusief 21% BTW tonen. ( op product regel) Optie 1 : … Lees verder
Leverancier aanpassen bij meerdere producten

Leverancier aanpassen bij meerdere producten

Let wel op dat je niet individuele gegevens van producten aanpast bij massa bewerkingen. Anders wordt dit ook bij alle geselecteerde producten toegepast.
WordPress integratie offertes

WordPress integratie offertes

Stap 1 : Login in je WordPress controlpanel. Voor dit heb je admin rechten nodig. Mocht je dit niet hebben vraag het dit aan je websitebouwer. Stap 2 : Ga naar pagina’s -> Nieuw pagina toevoegen Er moeten twee nieuwe … Lees verder
Alleen dienst / service aanbieden

Alleen dienst / service aanbieden

In Devuta is het gebruikelijk om eerst een product te selecteren in de modules offerte, factuur, verkooporder en inkooporder. Wanneer je alleen een dienst wilt aanbieden zonder product dan kun je het productblok verwijderen. Voeg een service toe Verwijder aan … Lees verder
Gebruikers verwijderen en activiteiten overnemen

Gebruikers verwijderen en activiteiten overnemen

Binnen Devuta is het mogelijk om gebruikers toe te voegen en te verwijderen. Wanneer een gebruiker verwijderd wordt kun je een nieuwe gebruiker selecteren die alle bestaande en verleden activiteiten overneemt.   STAP 1. KLIK OP HET TANDWIELTJE NAAST JE … Lees verder
Outlook agenda importeren

Outlook agenda importeren

Stap 1 Uw agenda exporteren uit Outlook Open de agendain Outlook en selecteer de agenda die u wilt exporteren. Klik op bestand > agenda opslaan. Gebruik de weergegeven standaardnaam of typ een naam voor het iCalendar-bestand in het vak Bestandsnaam.U ziet nu naast Meer opties een overzicht … Lees verder
Gmail agenda importeren

Gmail agenda importeren

Hoe importeer ik mijn google agenda in devuta. dit is heel simpel gemaakt in devuta.   Stap 1 download je google agenda als je je google agenda opent zie je rechts boven een tandwiel. Als je op dit tandwiel klikt … Lees verder
Creating an E-mail template

Creating an E-mail template

An E-mail template is a pre-made E-mail. The advantace of an E-mail template is that when you are sending E-mails from your Devuta account you can directly select the template and it will automatically create the email for you. This … Lees verder
Records Ontdubbelen

Records Ontdubbelen

Filteren op unieke waarden of om dubbele waarden te verwijderen of samen te voegen   Stap 1 Stap 2     Stap 3   Stap 4 Stap 5
Meerdere Records tegelijk aanpassen

Meerdere Records tegelijk aanpassen

Let wel op dat je niet individuele gegevens van producten aanpast bij massa bewerkingen. Anders wordt dit ook bij alle geselecteerde producten toegepast.
Toegang Regels

Toegang Regels

Sharing Rules are used to configure data sharing rules across users in role hierarchy. In Devuta CRM, the default access for CRM records is set to public, which enables everyone to see all records. When sharing rules are set to … Lees verder
CRM instellingen

CRM instellingen

Configuration Editor helpt je bij het instellen van uw Helpdesknaam en e-mail om meldingen via één enkele ondersteuning te verzenden. Verder biedt Configuration Editor u de flexibiliteit om de maximale bestandsuploadgrootte, standaardmodule, de maximum tekstlengte kan kan ingegeven in de … Lees verder
Gebruiker toevoegen / aanpassen

Gebruiker toevoegen / aanpassen

Binnen Devuta zijn alle personen die toegang hebben tot Devuta CRM en de mobiele app gebruikers. U kunt precies instellen welke zaken gebruikers mogen inzien, wijzigen en verwijderen. Deze instellingen noemen wij binnen Devuta Rollen. Per gebruiker kun je een … Lees verder
Gegevens exporteren

Gegevens exporteren

Hoe Exporteer je gegevens? Je kunt veel verschillende gegevens exporteren, dit gaat echter bijna allemaal op dezelfde manier: Navigeer naar de gewenste module (in dit voorbeeld nemen wij Offertes) in de lijst, klik op het vakje helemaal links om specifieke … Lees verder
E-mail sjablonen maken

E-mail sjablonen maken

Een email sjabloon is een vooraf opgestelde email. Het voordeel van een e-mailsjablonen is dat wanneer je e-mails wilt gaan versturen vanuit Devuta, je direct een sjabloon kunt selecteren. Dit is zeer handig wanneer jouw organisatie vaak dezelfde e-mails verstuurt  … Lees verder